06-46378936


Westland Party Service

bbq, feest, buffet of Mega kippengrill.

Een compleet verzord BBQ feest of Buffet verzorgd bij u thuis of op een locatie. Een warm of koud buffet met salades vis,vlees en diverse groenten alles op verschillende manieren bereid. Wij bezorgen alles bij u thuis of op locatie zodat u zelf verder de rest organiseerd of als u wilt kunnen wij de gehele BBQ of Buffet voor u regelen zodat u zelf nergens meer naar om hoeft te kijken.

Een BBQ of Buffet met een thema voor een bedrijfsfeest,trouwfeest of evenement ?? neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook voor alle andere feesten kunt u ons bellen om te kijken wat de mogelijkheden zijn, zoals meerdere Partypannen of een combinatie van verschillende arrangementen.

Een BBQ arrangement al vanaf 16,95 euro per persoon geheel verzorgd en bezorgd of wilt u een Totaal compleet arrangement met een kok voor 2 á 3 uur op locatie die de gehele BBQ voor u regelt al vanaf 20,95 euro per persoon.

Een Buffet arrangement al vanaf 10.- euro per persoon.

Ook hebben wij een SATÉ Buffet, deze word geleverd van 10 t/m 20 personen in een HOTPOT of meer dan 20 personen in een AU BAIN-MARI of CHEFFING DISH. Dit Buffet word geserveerd met stokbrood en kruidenboter, gebakken uitjes, kroepoek en natuurlijk saté saus. De kosten van dit buffet zijn 3,50 euro per persoon.

Een speciale BBQ, probeer eens de Grote Wok BBQ, perfekt als je de bbq een oosters tintje wil geven. Informeer voor alle mogelijkheden.

De Mega Kippengrill voor 30 kippen tegelijk braden op houtskool en hout blokken inclusief 30 gekruide kippen vanaf 350,- euro.

BBQ Feest

Compleet BBQ Feest met keuze uit verschillende soorten vlees en vis op diverse manieren gemarineerd ( o.a. indonesies,chinees en mexicaans). inclusief stokbrood, kruidenboter,diverse salades en sausjes.

Bezorgen van alleen de arrangementen en u heeft zelf de hand over de BBQ

OF

Wij regelen de gehele BBQ bij u thuis of op locatie.

*prijzen in overleg.

Au bain-mari met saté

Buffet

Lopend buffet voor 's middags of laat in de middag met salades,vis en diverse vleeswaren met stokbrood of toast alles vers gemaakt en gebakken.

Door uzelf of door ons geregeld.

of

Groot lopend buffet voor 's avonds met salades en vlees. Met meerdere mogelijkheden zoals o.a. Indonesies, chinees, mexicaanse vleessoorten.

Door uzelf of door ons geregeld.

*prijzen in overleg.

De Mega Kippengrill voor maar liefst 30 kippen.